Zure gordetako gidak

Hemen agertzen dira «☆ Gorde gida hau» botoiarekin gordetzen dituzun gidak. Nabigatzaile honetan bakarrik gordetzen dira: ez duzu izena eman beharrik, niri ez zait ezer iristen eta ez dira beste gailu batzuekin sinkronizatzen. Nabigatzaileko datuak ezabatzen badituzu, zerrenda ere ezabatu egiten da.